Actie

53 honden gered uit een fokkerij

DONEER HELP NAMI KIM

53 HONDEN BEVRIJD UIT HONDENFOKKERIJ

Bericht van Nami Kim (‘Save Korean Dogs’)

"Yangju, een Zuid-Koreaanse stad ten Oosten van Seoul, is bekend om zijn hondenfokkerijen. Het gaat hier om een illegale hondenfokkerij, die geen vergunning heeft en niet officiëel door de stad erkend is. De fokker heeft het bevel gekregen zijn bedrijf op te doeken. Ook werd hem aangekondigd dat hem een boete zal worden opgelegd. De eigenaar is een oude man, die de dieren allemaal wil verkopen, maar wij kopen geen honden.

Met onze partner, ARK - Animal Rescue Korea – (Dierenbevrijding Korea),kwamen we tot een definitieve afspraak: wij zullen ons met de zaak belasten en de boete betalen.

Dr. Han zal van hieruit voor 10 honden een blijvend thuis in de omgeving zoeken. en een groep plaatselijke activisten zal 2 of 3 honden opnemen uit de totale groep van 53 honden, bestaande uit: bulldogs, keeshonden, shar peis, poedels, maltheser leeuwtjes, tekkels en jack russels. Ik kan me over de resterende 40 dieren ontfermen, maar heb geen geld om alles wat op medisch gebied nodig is te betalen. Ik heb uw hulp nodig!"

 

Helpt U alstublieft de organisatie Save Korean Dogs om honden te bevrijden uit deze illegale hondenfokkerij en te behoeden van een gruwelijke slacht! Deze dieren hebben hun hele leven opgesloten gezeten in krappe kooien, ze hebben nooit een liefdevolle aanraking gevoeld, nooit een vriendelijke stem gehoord; alles wat ze ooit ondervonden hebben is: verwaarlozing en mishandeling. Uw donatie zal garanderen dat ze de medische zorg krijgen die ze zo bitter nodig hebben, en het nieuwe leven dat ze zo ten volle verdienen.

 

Ik dank u voor uw steun!

Velden met een * zijn verplicht!

Steun ons met een éénmalige of periodieke donatieUw gegevens

Betaling

Nieuwsbrief

Wilt u onze periodieke nieuwsbrief ontvangen?

Privacy | SEPA disclaimer