Puppy gevonden in een park

Ik vond dit arme kleine hondje toen ik als parkwachter in het park van Quinn  mijn ronde deed. Het is niet met zekerheid te zeggen hoe het diertje in dit park terecht was gekomen. Het kan door zijn eigenaar op straat gezet zijn, het kan een jonkie zijn van een zwervende moederhond . Zo te zien is het nog niet eens 1 maand oud. Ik gaf hem wat te eten en te drinken, en meteen daarna viel hij in slaap.
 
Ik zou graag willen dat de mensen beseffen hoe belangrijk het is dat dieren gecastreerd en gesteriliseerd worden. Ik zou ook graag willen dat de mensen meer verantwoordelijkheid voelen voor zo`n leventje. Want dit jonge hondje komt toch maar op de wereld in de verwachting dat het liefde zal ontmoeten en een leven zal mogen leiden dat het verdient.
 
Maar, kleintje, maak je niet ongerust, we zullen van nu af aan goed voor je zorgen. Alweer een hond die het geluk heeft in onze AHWF-familie te worden opgenomen. We brachten een week door met het vaccineren van alle honden in ons asiel tegen DHLPP en hondsdolheid.
 
Ik voel me veel prettiger nu al onze jonge hondjes tegen deze ziekten beschermd zijn. Dank zij de Animals Hope and Wellness Foundation, kunnen wij onze babietjes met hun zachte pelsjes de beste verzorging blijven geven, en kunnen onze medewerkers zich aan hun veeleisende taak blijven wijden.