Welkom thuis Fulla

Onze collega en tevens bestuurslid heeft weer een leven gered uit Syriƫ.
Ellen Schaddelee die al 15 bij stichting Save The Moonbears is als vrijwilliger is een echt dierenvriend. Zij haalt eens in de zoveel tijd een poesje uit het buitenland , die meestal zwaar mishandeld zijn of een handicap heeft.

Haar gedachten zijn om de dieren dan nog een paar jaar een goed leven te geven zolang ze nog leven, voor haar speelt leeftijd geen rol voor deze dieren. Zij vind dat ze een kans moeten krijgen. Ellen werkt heel erg hard meer en deels gaat van haar salaris gaat naar deze dieren , zo doet zij veel donaties geven voor voeding, mandjes, dekentjes, vaccinaties ect: Lees het verhaal van Fulla een katje dat in december 2022 naar Nederland is gekomen.


Fulla is het levende bewijs dat liefde alles kan genezen.
Ze werd alleen gevonden in de straten van Aleppo en we kunnen ons alleen maar voorstellen wat ze heeft meegemaakt. Haar wil was gebroken en ze had geen hoop meer op een liefdevolle hand toen ze werd gevonden. Hoeveel mensen hebben haar gezien en zijn gewoon voorbij gelopen? Hoeveel nachten was ze bevroren, uitgehongerd en alleen?

We weten het niet. Maar we weten wel dat ze nu een gelukkige kat is in een liefdevol huis. Een lieve dame, die ons al heel lang steunt, gaf haar een kans om eindelijk een gelukkig leven te leiden. Ze zal nooit meer hongerig, koud of ongeliefd zijn. Kijk, hoe gelukkig en mooi ze nu is! Ondanks alle horror en ellende die onze vrijwilligers dagelijks moeten zien,  zoals Fulla ons de hoop en kracht om ons werk voort te zetten.

 

Meer....