HONDEN EN KATTEN IN AZIË

Behalve voor beren (o.a. galberen) in de Aziatische landen ijvert Stichting Save the Moonbears ook voor de honden en katten in Azië.
 
Honden (in mindere mate ook katten) worden op brute wijze gestolen of als zwerfdier opgepakt en op barbaarse manier vervoerd en geslacht voor consumptie.
 
Wij steunen organisaties die in die landen trachten de situatie te veranderen. Wij doen dat door in Nederland bekendheid te geven aan genoemde misstanden, en geld in te zamelen voor deze veelal kleine organisaties, die op lokaal niveau geweldig werk verrichten. Veel honden en katten worden gered van hondenmarkten en uit slachterijen, veel hondentransporten worden onderschept. Honderden geredde dieren worden ondergebracht in opvangcentra, waar ze ook de nodige medische verzorging krijgen. Tevens vindt overleg plaats met lokale en landelijke autoriteiten om deze afschuwelijke handel te beëindigen. Daarnaast werken zij eraan de plaatselijke bevolking, met name via de scholen, respect en liefde voor dieren bij te brengen. DAT ALLES KOST HANDENVOL GELD.
 
Onze missie is: zoveel mogelijk te helpen in de vorm van financiële steun, om de vaak kleine stichtingen in staat te stellen de nodige zorg te bieden aan de vaak ónvoorstelbaar gruwelijk mishandelde en gemartelde dieren. Elke maand zult u op onze website een project aantreffen waarvoor u kunt doneren. Wij hopen dat u ruimhartig geeft, want de nood in Azië is zéér hoog! De dieren rekenen op u!

 

Save The Moonbears Stichting/ Voor Een Beter Bestaan Voor Dieren

Stop de mishandeling en verwaarlozing van dieren en steun Stichting Save The Moonbears. Help ook mee en kijk snel op de website voor meer informatie en doneer vandaag nog!