Doelstelling

Wij leveren hulp voor dieren in nood!

 

De stichting komt al 14 jaar op voor de dieren in Azië.
De stichting steunt en helpt de galberen in China en Vietnam, de beren in Thailand en de honden en katten in Azië, maar ook in europa. De stichting wil in Nederland meer bekendheid geven aan dit gruwelijk dierenleed en via fondsenwerving en donaties financiële ondersteuning aan de betreffende organisaties bieden. 

De missie dieren in Azië:

Het verbeteren van de levenskwaliteit van beren, honden en katten in Azië, het stoppen van dierenleed en het aanleren van respect voor dieren. Bij ons zul  je geen heftige  foto’s aantreffen, want iedereen kan zich wel bedenken , hoe dieren in landen zoals in Azië  dagelijks op brute wijze worden behandeld.

Inmiddels is ons werkterrein ook uitgebreid naar hulp aan de honden en katten in Azië. Als wij organisaties op het spoor komen die daarmee bezig zijn, met name kleine, particuliere initiatieven en/of kleine stichtingen of stichtingen die daar mee bezig zijn , doen wij een diepgaand onderzoek naar deze organisaties, nemen dan contact met hen op, en als wij overtuigd zijn ‘dat het goed zit’ maken we daar een maandproject van. Deze organisaties redden niet alleen honden (en ook katten) van de hondenmarkten en uit slachthuizen, maar ook praten zij met lokale en landelijke overheden, en werken zij aan wetgeving die moet leiden tot beëindiging van de hondenvleeshandel en -consumptie.