Ivelina Nedkova

Oprichtster van Animal Hope Bugaria Foundation-Kazanlak

DONEER HELP MEE!

Ivelina: Animal Hope Bulgaria Foundation - Kazanlak

Ik ben Ivelina Nedkova en ik ben een dierenartsassistente.
Al meer dan 10 jaar, doe ik vrijwilligerswerk voor dieren die getroffen zijn door incidenten, voornamelijk in onze stad Kazanlak, maar soms ook uit andere steden.
In 2014 heb ik formeel de Animal Hope Bulgaria Foundation - Kazanlak opgericht, die gehandicapte dieren helpt ( honden en katten ) die verwondingen hebben opgelopen en een of twee poten hebben verloren, blind zijn geworden of op een andere manier gehandicapt zijn. Ik help ook actief mee in het gemeentelijk asiel in onze stad. De situatie hier in Bulgarije is erg moeilijk. Er is een wet, maar niemand houdt zich eraan. Daarom zijn er veel dieren op straat en is er bijna elke dag wel een incident met hen. In het hele land zijn de asiels vol en overvol. Het is moeilijk om hier te leven.
Het lijden van dieren is elke dag duidelijk.

In 2019 hebben we een kleine boerderij gekocht die we willen opknappen en er een klein opvangcentrum voor kreupele dieren van willen maken.
Op dit moment zijn we het zelf aan het repareren (ik en mijn man). Het is moeilijk omdat alles nodig is.
Er zijn mensen die helpen, maar veel van het geld gaat op aan de medische kosten van de dieren. Vanwege het grote aantal zwerfhonden en -katten voeren we voortdurend castratiecampagnes om de populatie te verminderen. Er zijn ook veel middelen nodig die we vaak niet bijeen krijgen en we kunnen vaak niet zoveel castreren als we willen. In het kort, dit is mijn werk. Regelmatig probeer ik informatie op de website van de stichting te zetten. ZIE WEBSITE ANIMAL HOPE BUGARIA FOUNDATION- KAZANLAK

Ik zal blij zijn als u ons zo mooie stadje Kazanlak kunt helpen.

Hondenredden heeft persoonlijk contacten met deze organisatie, wij werven donaties door een actie voor hun te doen het bedrag wat is gedoneerd maken wij dan over naar Animal Hope Bulgaria Foundation -Kazanlak

Velden met een * zijn verplicht!

Steun ons met een éénmalige of periodieke donatieUw gegevens

Betaling

Nieuwsbrief

Wilt u onze periodieke nieuwsbrief ontvangen?

Privacy | SEPA disclaimer