People and Animals Thailand                                                     

Mens en dier in Thailand (PAT) is het nieuwste initiatief van Wildlife Friends Foundation Thailand. De kliniek, gelegen tussen Hua Hin en Cha Am, is speciaal opgezet om de overbevolking van straatkatten en -honden in het gebied aan te pakken.
Elk jaar worden er miljoenen kittens en puppy’s geboren op de straten van Thailand. Tragisch genoeg is het onwaarschijnlijk dat de meesten de eerste weken van hun leven overleven. 

Meer dan 3.000 dieren gesteriliseerd door onze People & Animals Thailand (PAT) Kliniek.

Februari is de maand van bewustwording rondom castratie en sterilisatie. Doe mee met ons om het belang van castratie en sterilisatie van dieren onder de aandacht te brengen en te werken aan een betere wereld voor al onze harige vrienden. Minder dieren geboren op straat betekent minder puppy's en kittens die sterven aan ziekte, hongersnood of andere vermijdbare factoren.

Project PAT: Samenwerking voor diervriendelijke sterilisatie en vaccinatie van  straatdieren in Thailand

Thailand, 8 februari 2024 – Het lokale gemeenschapsproject PAT (Project Anti-dierenleed) werkt samen met lokale overheden, bedrijven en individuen om een duurzame oplossing te bieden voor de zwerfdierenpopulatie in Thailand. PAT fungeert als centraal sterilisatieproject, gericht op het dagelijks steriliseren en vaccineren van straatdieren.