ZUID-KOREA SLUIT HONDENVLEESMARKT

Animals Asia heeft, samen met Change For Animals Foundation (CFAF) en lokale groepen in Zuid-Korea, een prachtig resultaat bereikt: de sluiting van de Gupo Livestock Market, de grootste hondenvleesmarkt in Busan (Zuid-Korea)!
 
Animals Asia bericht hierover:
“Dit is fantastisch nieuws voor alle dierenvrienden!
 
In de loop der jaren hebben wij, samen met CFAF, samengewerkt met veel lokale groepen in Zuid-Korea. Deze doorbraak is het resultaat ervan! Er is ongelooflijk hard gewerkt om bij de bevolking empathie en medeleven te creëren voor de honden en het enorme leed dat hen wordt aangedaan. En dat heeft succes gehad, want nu kunnen zij grote stappen zetten om een einde te maken aan de honden- (en katten-) vleeshandel en –consumptie in Zuid-Korea. Wij zijn ontzettend trots dat wij deze stichting financieel steunen en deel uitmaken van hun inspirerende verhaal!” (tot zover Animals Asia)
 
Blijf ons alstublieft steunen, zodat wij Animals Asia, en daarmee ook de CFAF en de lokale groepen, kunnen blijven helpen hun geweldige werk voort te zetten! Want er zijn nog steeds veel hondenvleesmarkten in Zuid-Korea! LEES MEER>>>