Animals Asia

Steunt 150 dierenwelzijn groepen in China

ANIMALS ASIA STEUNT CHINESE DIERENVRIENDEN BIJ HULP HONDEN EN KATTEN

China heeft (gelukkig!) zéér veel meelevende dierenliefhebbers, die de wreedheid van de honden- en kattenvleeshandel verafschuwen! Zij vormen de meest vitale kracht die de honden en katten in dit land helpt, maar zij hebben dringend onze steun nodig!
 
Het begrip ‘dierenwelzijn’ is in China betrekkelijk nieuw, en de Chinese dierenvrienden hebben onze hulp nodig om te groeien, zowel in aantal als in wijze van aanpak. Daarom stimuleert Animals Asia een landelijke dierenwelzijnsbeweging in China. LEES MEER!
 
In de afgelopen 13 jaar hebben we meer dan 150 dierenwelzijnsorganisaties gesteund – d.i. ongeveer 60% van het totaal aantal dierenorganisaties in heel China. Met onze financiering, training en ondersteuning hebben deze echte helden verder gewerkt aan het opzetten van opvangcentra, het vergroten van het bewustzijn van de wreedheid van honden- en kattenvlees, het aanmoedigen van adoptie en het verspreiden van principes van medeleven met alle soorten in de hele wereld. Animals Asia doet veel meer voor de honden en katten. LEES MEER !

Velden met een * zijn verplicht!

Steun ons met een éénmalige of periodieke donatieUw gegevens

Betaling

Nieuwsbrief

Wilt u onze periodieke nieuwsbrief ontvangen?

Privacy | SEPA disclaimer